yedim

Elma Severler Buraya! Elma Kullanarak Yapabileceğiniz Tatlılar

Elma Severler Buraya! Elma Kullanarak Yapabileceğiniz Tatlılar

Tek başına tüketmekten keyif aldığınız elmalardan yararlanarak birbirinden özel lezzetli tatlılar hazırlayabilirsiniz. Sizler için bir araya getirilen elmalı tatlılara göz atarak sofralarınıza büyük bir lezzet kazandırabilirsiniz. Hızlıca hazırlayabileceğiniz özel tatlılar ile elmaları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Elmalı Milföy

Yemesi kadar hazırlaması da keyifli olan elmalı milföy damak zevkinize hitap edebildiği gibi aynı zamanda gözünüze de hitap edenler arasında yer alır. Mutfağınızdaki önemli kurtarıcılardan olan milföyün içerisine elma koyarak ortaya muhteşem bir tatlı çıkarabilirsiniz.

Elmalı Tart

Sade tart seviyorsanız bu tarifi bir de elmalı olabilecek şekilde deneyebilirsiniz. Tereyağlı tart hamuru içerisine tarçın ekleyerek elmalı iç harcını oluşturabilirsiniz. Pratik ve hızlı bir şekilde hazırlayabileceğiniz elmalı tart ile yemeklerinizi de taçlandırabilirsiniz.

Elmalı Tahinli Muffin

Elma ve tahini bir araya getirmediyseniz bunu kesinlikle denemelisiniz. Özellikle sonbahar-kış sezonu söz konusu olduğu zaman ortaya çıkan bu tatlı yeni favorileriniz arasında yer alabilir.

Elmalı Yulaflı Kurabiye

Elmalı kurabiyelerin tadını çok seviyorsanız ve un kullanmadan bu tatlıyı hazırlamak istiyorsanız yulaf kullanarak elmalı kurabiye hazırlayabilirsiniz. Bu tatlı özellikle elma severler kadar yulaf tüketmekten hoşlanan kişilerin de ilgisini çeker.

Elma Lokması

Elmaları dilim dilim hale getirdikten sonra hazırlayabileceğiniz özel lokma mutfağınızda harikalar yaratabilmenizi sağlar. Akşam yemeklerinin yanında da tüketebileceğiniz elma lokmasını günün her anında yiyebilirsiniz.

Elma Tatlısı

Klasik lezzetlerden hoşlanıyorsanız elma tatlısını deneyebilirsiniz. Un, toz ve şeker olmadan da tatlı yiyebilmenizi sağlayan bu özel tatlı kırmızı elmalar ile diyetinizden uzaklaşmadan tatlı yiyebilme keyfini de sizlere sunar.

Ballı Tarçınlı Elma Cipsi

Size kilo aldırmayacak sağlıklı bir atıştırmalık arıyorsanız ballı tarçınlı elma cipsini deneyebilirsiniz. Yağdan ve tuzdan uzak olan elmalı cipsler aynı zamanda tatlı cipslerden hoşlananların da sık sık tercih ettiği özel lezzetlerden arasında yer alır.

Elmalı Tarçınlı Kurabiye

İç harcında elma yer alan bu tatlıyı ceviz kullanarak da hazırlayabilirsiniz. Lezzetli ve bir o kadar da pratik olan elmalı kurabiye tarçınlı olarak hazırlandığı zaman lezzetine lezzet katabilecek bir noktaya ulaşır.

“Elma Severler Buraya! Elma Kullanarak Yapabileceğiniz Tatlılar” için 2 yorum

Okudun mu nerden bileyim bişi de bari :)