şundan bundan

balon göbekli ben :)

Yarın sabah Yeditepe Hastahanesinde 10-11 gibi oğlumuz Kubilay’ a kavuşacağız…Heyecan, korku, mutluluk, merak, hüzün, sabırsızlık, ..ne ararsan var ben de………Bu fotoğrafı eşim az önce çekti 🙂

“balon göbekli ben :)” için 16 yorum

  1. Ay ay ay yerim seni ve balon gobegini… insallah cok guzel gecicek, Kubi’yi kucagina alacaksin bitanem. Ne sansli boyle dunyalar guzeli, sirin mi sirin ve cocuk ruhlu bir annesi olacak 🙂 Bi de onu simdiden cok seven benim gibi bir teyzesi :p Cok heyecanliyim ben deee… dualarim seninle…

    Beğen

  2. Şaka gibi bu nasıl şirin karındır =)) Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım. Allahın izniyle sağlıkla al paşanı kucağına.. çok güçlü ve boool sütlü bir anne olarak dönmen için enerji dolu sevgilerimi yolluyorum sana..
    Sevgiler ..

    Beğen

  3. Canımmm guzelam, ne güzel bir haber bu. Hoşgelsin. Muhtemelen şu anda öpüşüp koklaştınız kuzucukla herşey yolunda gitmiştir umarım. Kubilay hayatı boyunca mutlu ve huzurlu olsun. Hem yüzünüz gülsün.

    Sıcacık sevgilerimle..

    Beğen

  4. Adaşım bebişine kavuşmuş olmalısın..Bu güzel ailenle, sağlıkla, mutlulukla, huzurlu geçecek bir ömür diliyorum. Bebeğinizi mutlulukla büyütün..
    Sevgilerimle:).
    aslı

    Beğen

  5. Aslı’cığım yazını şimdi gördüm. Sanırım artık kubilay’la birlikte evdesinizdir.

    Eşini de seni de tebrik ederim. Kubilay’a da aramıza hoşgeldin diyorum:))

    Sevgiler…

    Beğen

Okudun mu nerden bileyim bişi de bari :)