şundan bundan

hamilelik falan filan…

Yukarıdaki fotoğrafı 28 Eylül’ de işyerimde çektirdim. Canım masamla son haftamdı bu hafta. Maalesef bölümümüzde tadilat ve değişiklik oldu. Çok sevdiğim masamın yeri değişti. Arkamda sürekli faal olan bir yazıcı var artık. Ve etrafım çok açıkta dikkatim dağılıyor çalışıyorken… 😦 Bu yüzden keyifsizim bugünlerde…Zaten uykularım kötüydü iyice kötüleşti. Bunda da bir hayır vardır heralde.

30+lardayım. 64,5 kilo oldum. İştahim süper 🙂 Uykularım kötü. Ruh halim ise dengesiz. Kolayca ağlayabiliyorum, çok hassasım. Oğlum çok hareketli. Çok gülüyorum ona 🙂 Karnımı patlatacak gibi , yerinde durmuyor. Kan sulandırıcı iğne ve coraspine devam. Normal doğum ve sezeryan arasında gidiş gelişler yaşıyorum. Kafam karışık. Gerçi belki de daha erken,, şartlanmamak gerek. Neyse hayırlısıyla sağlıkla güle oynaya doğururum inşallah.

Bacak ağrılarım için Mustela’ nın bu kremini aldım. Buzdolabına koydum soğuk soğuk iyi geliyor,ferahlatıyor.

Oğlumuza şifonyer aldık gittigidiyordan..babyhope diye bir marka.. indirim vardı 161 lira gibi bişi tuttu. Dolap alamayacağımız için şifonyer alabildik. Eşimle beraber yaptık. Daha doğrusu ben sadece kulpları taktım 🙂 Hemen üzerine de telsizi, müzik kutularını ve kumbarasını koydum.. cici oldu..

Odasındaki giydi dolabımızın raflı olan bir tarafına da askı aparatı takarak asılacak giysileri için de yer yaptık.

Park Yatak bakmalıyız yakın zamanda… yatak odamıza koymak için.

“hamilelik falan filan…” için 7 yorum

  1. Güle güle kullansın Paşan canım çok güzelmiş şifonyer :)) Bizimde giysi dolabımız bebek odasında dolabın bir kısmını Şubatta gelecek kızıma ayırmayı düşünüyorum.. Bi şifonyer birde büyüyebilen karyola alacağız inşallah.. Yatak odamızda yatması içinde küçük park yatak aldık.. Bazıları bebek odasında giysi dolabı olmaz dedi bana.. gerçi umursamadım ama sizde de aynı durum olunca bi biz değilmişiz dedim 🙂
    Bu arada paşanın ismine karar vermişmiydin ?? belki söyledin ama hatırlamıyorum.. 😦

    Beğen

  2. Sifonyet cok ciciii 🙂
    Hamilelik son haftalarda zorlasiyor haklisin, sabret bak az kalmis zaten:) bu arada gobis super!! Bak ozledim ben de simdi hamile gobisimi.
    uykudan hic sikayetci olma, kotu haber vermek istemem ama dogduktan sonra o kadarini bile arayacaksin:)

    Oyum kesinlikle normal dogumdan yana!!Dusunsene isin digali bu… Sezeryan olmak zorunda kaldim hic kimseye tavsiye etmiyorum. Normal dogumu anlatan pozitif hikayeleri oku motivasyon olsun:)

    Beğen

  3. Sekerlik ; Uyku konusunda yandım desene 🙂
    okuyorum da… Yine de güvenemiyorum ..tırsıyorum…. hayırlısı inşallah …

    Beğen

Okudun mu nerden bileyim bişi de bari :)