şundan bundan

Hamileyim desem :)

Uzun zamandır yoktum…. Gerçi pek farkında olan yoktur bunun, çünkü takip edenim fazla değil zaten 🙂 Neyse ;

Fotoğrafda gördüğünüz bir kavanoz semizotu yemeği…. İçinde bolca sevgi, dostluk ve iyi kalplilik var. Kim mi yaptı?  Canım dostum Ulya ( Modada1kadın ) .

Birkaç hafta önce telefonda konuşuyorduk. Canımın semizotu çektiğini ama alacak, yıkayacak, yapacak halim olmadığını söylemiştim. Ertesi gün semizotu benleydi. Hayatımda yediğim en değerli, en leziz semizotu yemeğiydi. Ve dedim ki kendi kendime fotoğrafını çekeceğim ve hamileliğimi bloguma yazmak kısmet olduğunda bu resmi ekleyeceğim. Çok şükür vakit geldi…..

3 aylık hamileyim:) artı 2 gün 🙂

1 kimyasal düşük … 9 haftalık bebeğimizin karnımda ölmesi ve alınması kabusu ( testlerden kız olduğu ortaya çıktı )…. ve şimdi hamileyim. Çok mutluyum, mutluyuz. Dilerim bu sefer herşey güzel olur. Sağlık ve neşeyle doğar. Anne ve babası onu çok seviyor. Hoşgelsin…..

“Hamileyim desem :)” için 41 yorum

  1. İlk yorumu yazmak bana kısmet oldu, ne güzel. Yaşadığınız sıkıntılardan sonra umarım bu kez her şey yolunda gider. 6 ay 8 gün sonra minik kelebeğinizin fotoğraflarını da paylaşman dileğiyle…

    Beğen

  2. Bu çook güzel haber..Maşallahhh… Çok çok tebrik ederim sizi. Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin.
    Oysaki ben hergün blogunu takip edip, nerelerdesin diye merak ediyordum.. Neyseki güzel haberlerle geldin.. Arkadaşınada senin adına bende teşekkür ediyorum. Böyle arkadaşlıkların olması beni sevindiriyor… Kendine dikkat et Allah tüm isteyenlere içinde de banada nasip etsin böyle güzel haberler vermeyi.
    Sevgiyle kal

    Beğen

  3. love,love ,love ; sen ne yaptın? yine utandırdın beni… böyle şeyler ulu orta söylenmez, ayıp.. öyle öğrettiler bize..
    ağlamamak için saçmalıyorum galiba… bence bu yorum burada bitsin . muck…

    Beğen

  4. Tebrikler. Ben de uzun uğraşlar sonucu bebeklerime kavuştuğum için sizi çok iyi anlıyorum. Dopana kadar insanın içinde hep bir endişe oluyor. Ama sonra hepsi unutuluyor o minik ellere, ayaklara kavuşunca.
    Rahat, sağlıklı bir hamilelik; sağlıklı, hayırlı bir evlat dilerim size. Allah tamamına erdirsin; eline ayağına kavuştursun.

    Beğen

  5. Harika, çok sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla geçsin hamileliğin ve bir avazda gelsin bebeğin. Haberlerini heyecanla bekliyorum.
    Sevgi ve ışıkla kal…

    Beğen

  6. haberi aldım koşarak geldim :):):) Çook mutlu oldum. allah tamamını erdirsin herşey çok kolay ve güzel olsun inşallah :):)

    çok öpüyorum

    Beğen

  7. Ben tahmin etmiştim:))..O kadar sevindim ki anlatamam:). İnşallah sağlıkla, mutlulukla kavuşursunuz bebeğinize canım..
    Bu arada 2 ay sonra ben de hala oluyorum:). Bu yüzden ben de çok heyecanlıyım. Yaşasın bu sene ne çok bebek haberi aldım:)).
    Sevgiler..
    aslı

    Beğen

  8. Hayat; Teşekkürler 🙂 Aminnnn. Blogumu takip etmenize çok mutlu oldum..İnşallah hayırlısıyla en güzeliyle sana da nasip olsun…

    Beğen

  9. Dün sabah müjdesini alınca çok sevindim, ben de artık ciciannesi sayılırım:)) Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin inşallah.
    Tekrar tebrik ederim, sevgiler.
    (Bebeğin canı çeken birşey olursa birşey olursa, bir şekilde ileteceğiz artık:))) )

    Beğen

  10. gözünaydın!!! hamile olmak çok güzel bir şey şey 🙂 en zor kısım ilk 3 aydı, onu da atlatmışşın zaten. Ben henüz 33.haftaydayım daha, devamıyla ilgili bir sey diyemeyeceğim. Keyfini sürmen ve bebeğini bir an önce kucağına alman dileğiyle!!.

    Beğen

  11. 9.bulut; 🙂 cicianne 🙂 çook teşekkür ederim.amiinn inşallah.. zaten iştahlıydım iyice sapıttım ama iradeli davranıyorum şükür.. en azından şimdilik 🙂

    Beğen

  12. çook sevindim benimde ilki düşüktü sonra oğlumoldu 17 aylık şimdide kızım olacak 1 ay sonra 🙂 çoook güzel bir duygu zor ama çok güzel allah sağlıklu kavuştursun

    Beğen

  13. Bir tebrik de benden sevgili Love and Smile. bebişin de sevgi dolu ve gülen bir bebek olacak kesin. Şüphen olmasın. Sağlıkla kavuşmanız dileklerimle..

    Beğen

  14. canım guzelam, mutlu geçsin hamileliğin. Herşey istediğin gibi olsun. Yüzün hep gülsün huzurlu ol. Ol ki bebişte huzurlu olsun.

    sımmsıkı kucaklıyorum seni..

    Beğen

Okudun mu nerden bileyim bişi de bari :)